Projektet tar fart

Det svåra här är nu att berätta lite om hur långt vi har kommit med projektet utan att avslöja vad det hela handlar om. Jag måste bygga på mystiken innan det smäller, inte sant?

Men ni som har tittat på hemsidan förstår säkert att det inte är den riktiga sidan, utan att jag endast har länkat den vidare temporärt så ni har något att klicka på. Bakom kulisserna händer det nya saker dagligen.

Kontakter har knutits i tre världsdelar, många byråkratiska frågeställningar har fått sitt svar och det grafiska tar form i en stadig takt med hjälp utav duktiga personer som har ställt upp på relativt kort varsel.

Jag har även startat en tävling på den temporära sidan. Den som har en teori om vad Swedish Juncture egentligen handlar om och skriver det mest kreativa (eller mest träffsäkra) svaret kommer att vinna ett pris när sidan går live!

Swedish Juncture - Ni vet att ni är nyfikna!

Nytt projekt på gång!

Efter en alldeles för lång paus och med långa, sömnlösa nätter, har jag beslutat att väcka detta vidunder till blogg igen.

Jag har dock inte bestämt vilken riktning sidan kommer att ta, men med tanke på mitt senaste projekt så blir det nog det jag kommer att prata en hel del om.

Idén till projektet väcktes när jag och fröken Annisa Elling vandrade runt på Stockholms regnvåta gator och filosoferade om hur världen blev mindre och mindre genom teknologi och jävlar anamma. Mitt på den blöta gatan tändes en lampa över mitt huvud och en idé började ta form: "Detta borde man ta vara på", tänkte jag så högt för mig själv att folk vände sig om och tittade på dåren som stod mitt i regnet, med stora ögon och brett leende och fingret pekandes rakt upp i en "eureka"-pose.

Sagt och gjort, jag och Annisa tog på oss sjumila-skorna och tog oss till närmsta fik (vi fick dock gå tillbaka en bit eftersom sju mil var lite att ta i.. korkade skor). Där blev idén till projektet mer konkret.

Detta var för ungefär två veckor sedan, och mycket har hunnit hända. Hemsidan till projektet slits det med, kontakter ute i världen knyts, kunskap insamlas och kloka huvuden slås ihop för att genomföra projektet inom den satta tidsramen.

Vilken tidsram? Vad för projekt? Vad sjutton svamlar den där gamle halv-colombianen om?

Det tänker jag inte berätta! Inte förrän dagen då allt står färdigt. När är detta undrar ni då? Jo, 2012-02-01 kommer hemsidan att gå live, och då kommer allt hemlighetsmakeri komma fram och en ny era i de svenska hushållens liv att dana!

Tills dess, följ denna blogg och kom ihåg Swedish Juncture dessa två ord kommer få sin förklaring inom kort!

RSS 2.0